2010-12-26
 20:33:05

It's hard to wait for something that you know might never happen but it's even harder to give up when it's everything you want .

Jag ser det tydligt nu. Att den styrkan vilken jag inte kunde förmå mig att komma i kontakt med, inuti min egen svårt plågade kropp, den styrkan lånade jag utav dig. den delade du med dig utav. tillät mig att dränera dig. som om jag var värd det. som att äckliga jag, som förlorat så mycket, faktiskt, trots allt, var värd något.
då jag, mitt uppe i ångest, format långa rader text om hur jag genomled mitt uppbrott, och du läst och undrat, då berättade att du läst mina ord. tillät mig att berätta. som om mina ord var viktiga. som om det var okej att vara ledsen, så länge du fick vara där att plocka upp skärvorna. och jag kunde berätta, kortfattat. förmådde mig inte att spilla hela hav om smärta och ångest inför vackra dig. du var för fin för min fula ångest. jag var så rädd att den skulle ta över dig. ta dig från mig. att min fula ångest skulle driva dig ifrån mig. men du sa att du alltid skulle stanna. men jag hade rätt, du försvann ifrån mig och kom aldrig tillbaks...
2010-12-26
 20:04:17

Och så kommer den där lustiga känslan tillbaks. Den där saken som så många letar efter men aldrig lyckas hitta. Men när du ser mig i ögonen, lägger din arm om min axel och flyttar dig lite närmre, så känner jag att det är okej. Det är okej att vara mig. Så genom att finna dig har jag fattat vem jag är. Och den där saken så många letar efter,har jag nu stoppat i bakfickan så att jag kan ta fram den när jag behöver den.

du är min glädje.